Mobirise Website Builder

Webinar georganiseerd door Fortes Solutions

Webinar Strategic Resource Management in Fortes Change Cloud

Op 22 juni organiseert Fortes Solutions een webinar. Dan laat Marco Efftink zien wat Fortes precies verstaat onder Strategisch Resource Management. Hij doet dat tijdens het webinar โ€˜Strategisch Resource Management in Fortes Change Cloudโ€™.

Wij geloven dat Strategisch Resource Management onontbeerlijk is binnen de moderne veranderorganisatie. Want het helpt je ondanks schaarste op de arbeidsmarkt toch je veranderdoelstellingen te halen. Tijdens het webinar leggen we uit wat Strategisch Resource Management is en uit welke processen het bestaat. En we laten je natuurlijk zien hoe Fortes Change Cloud je er in ondersteunt!

Meldt je aan door op deze link te klikken

Mobirise Website Builder

 

Beurs: Overheid 360 op 7 juni 2023

Fortes Solutions is dit jaar trotse sponsor van het Overheid 360 congres op 7 juni in de jaarbeurs Utrecht. Het is hรฉt jaarlijkse vakcongres over informatiemanagement voor de overheid. Het thema van dit jaar is

๐— ๐—ฎ๐—ฎ๐˜ยญ๐˜€๐—ฐ๐—ต๐—ฎ๐—ฝยญ๐—ฝ๐—ฒยญ๐—น๐—ถ๐—ทยญ๐—ธ๐—ฒ ๐—ถ๐—บ๐—ฝ๐—ฎ๐—ฐ๐˜ ๐—บ๐—ฒ๐˜ ๐—ฒ๐—ฒ๐—ป ๐—ฑ๐—ถ๐—ด๐—ถ๐˜๐—ฎ๐—น๐—ฒ ๐—ผ๐˜ƒ๐—ฒ๐—ฟ๐—ต๐—ฒ๐—ถ๐—ฑ
โ€Œ
Fortes Solutions is te vinden op ๐˜€๐˜๐—ฎ๐—ป๐—ฑ๐—ป๐˜‚๐—บ๐—บ๐—ฒ๐—ฟ ๐Ÿฏ๐Ÿต en verzorgen een presentatie met onze ๐—•๐—ฒ๐˜€๐˜ ๐—ฝ๐—ฟ๐—ฎ๐—ฐ๐˜๐—ถ๐—ฐ๐—ฒ๐˜€ ๐˜ƒ๐—ผ๐—ผ๐—ฟ ๐—ฐ๐—ฎ๐—ฝ๐—ฎ๐—ฐ๐—ถ๐˜๐—ฒ๐—ถ๐˜๐˜€๐—ฝ๐—น๐—ฎ๐—ป๐—ป๐—ถ๐—ป๐—ด ๐˜ƒ๐—ฎ๐—ป ๐—ฝ๐—ฟ๐—ผ๐—ท๐—ฒ๐—ฐ๐˜๐—ฒ๐—ป ๐—ฒ๐—ป ๐—ฝ๐—ฟ๐—ผ๐—ด๐—ฟ๐—ฎ๐—บ๐—บ๐—ฎโ€™๐˜€. Zien we je daar?
โ€Œ

Kaarten zijn nu beschikbaar via deze link.

Mobirise Website Builder

 

New release Fortes Change Cloud

De voorjaarsrelease van de Fortes Change Cloud bevat een schat aan nieuwe mogelijkheden. Zo bieden we nu ondersteuning voor ๐—ฆ๐˜๐—ฟ๐—ฎ๐˜๐—ฒ๐—ด๐—ถ๐˜€๐—ฐ๐—ต ๐—ฅ๐—ฒ๐˜€๐—ผ๐˜‚๐—ฟ๐—ฐ๐—ฒ ๐— ๐—ฎ๐—ป๐—ฎ๐—ด๐—ฒ๐—บ๐—ฒ๐—ป๐˜. Lees meer over de nieuwe release en de mogelijkheden in deze blog.

Ben je onbekend met Strategisch Resource Management of wil je meer weten over hoe we dat vanuit Fortes Change Cloud ondersteunen? Meld je dan nu vast aan voor het webinar op 22 juni.

โžก๏ธEn lees de blog via deze link